026 33 33 134

Ervaringen van onze klanten

Tuinervaring:

Heeft u dat nu ook? U staat op het punt om een dure aankoop te doen en u denkt, zou het een goed bedrijf zijn. Of bij het boeken van een reis, is het in het echt zoals het er op de foto uit ziet? Een referentie en ervaring te kunnen lezen is dan prettig. Betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk, afspraak is afspraak. De hoveniers van Lensen zijn vakbekwame hoveniers en werken voor een goed tuinresultaat, zodat u optimaal plezier aan uw tuin kunt beleven. De jarenlange ervaring in tuinen is een groot voordeel, wij zijn altijd bereid om van de opmerkingen van tuinbezitters te leren. Wij laten graag klanten vertellen wat zij van de dienstverlening van Lensen hoveniers vinden. U kunt hier onder enkele ervaringen lezen.

Klanten vertellen:

Klanten hebben de mogelijkheid om een enquête in te vullen. Lees hier wat tuinbezitters over  ons vertellen.

 

 

Achtertuin met vijver 22

Tuinaanleg in Arnhem

Al vanaf het eerste moment dat ik Joost Lensen ontmoette, dacht ik “dat zit wel goed”, rustig, bereid mee te denken en professioneel. Toen de offerte ook nog eens heel snel kwam, was de opdracht zo gegeven. De medewerkers van Lensen hoveniers zijn bereid hard te werken, mee te denken in een oplossing, professioneel en heel erg vakbekwaam. Het is prettig om hen om het huis te hebben. Niets dan lof voor bedrijf en medewerkers!

Lilian, Arnhem

Professionele tuinaanleg

Professionele tuinaanleg.

Lensen heeft ons een zeer concurrerend aanbod gedaan voor de aanleg van de terrassen rond onze Hoeve. De medewerkers die het hebben aangelegd hebben dit op een zeer professionele wijze gedaan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Hoeve Klein Mariendaal, Arnhem

Siergras Wageningen

Tuinaanleg en tuinonderhoud Wageningen:

Alle medewerkers die we over de vloer hebben gehad waren prettige mensen aan wie we gemakkelijk onze tuinwerkzaamheden toevertrouwden. We zijn tevreden over het onderhoud, het advies en de tuinaanleg.

Van Her, Wageningen

lensen_hoveniers156

Tuin in Arnhem:

Wij hebben Lensen hoveniers onze tuin aan laten leggen, we waren al klant omdat ze voor mijn vorige tuin ook een tuinontwerp hadden gemaakt en deze hebben aangelegd. Het resultaat; een mooi aangelegde tuin welke meer dan overeen kwam met onze verwachtingen. Prima oplevering!

Richard, Arnhem

ervaring-renkum

Tuinplan  en tuinaanleg achtertuin:

Zeer deskundig advies (creatieve tekening, die bij ons paste). Strakke planning en goed georganiseerd. Uitstekende medewerkers, die bovendien behalve zeer deskundig ook prettig in de omgang waren.
Resumerend: het hele proces van tekening/advies naar uitvoering en afwerking is naar onze volle tevredenheid verlopen.
Complimenten!

Gerda en Rik, Renkum

ervaringen

Tuinadvies en tuinrenovatie:

Wij zijn nogal controle freaks en Joost heeft heel wat moeite met ons gehad om ons ervan te overtuigen dat hoe de tuin eruit zou komen te zien. We zijn blij dat hij voet bij stuk heeft gehouden en ons op de juiste manier ervan heeft weten te overtuigen dat hij echt wel weer waar hij het over heeft!

Julie, Arnhem

herfst01-2

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Wij zijn naar Appeltern geweest voor een tuinschets, deze beviel zo goed dat wij de tuin ook door Lensen hebben laten aanleggen. Ook over kundigheid en meedenken van de medewerkers over de tuinaanleg en het onderhoud hebben wij geen klagen. Zeker een bedrijf om aan te raden bij anderen.

Tessa, Oosterbeek

tuinontwerp-voorbeelden

Tuinrenovatie achtertuin

Tuinrenovatie van onze achtertuin in Arnhem. Deskundige en keurige medewerkers met verstand van zaken. Gaan voorzichtig te werk (alles moest door het huis). Gericht op het afleveren van goed werk.

Gerard, Arnhem

img_3338-006

Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterbeek

Na de verbouwing van mijn huis in Oosterbeek heb ik mijn tuin opnieuw laten aanleggen. Ik kende de familie Lensen en de tuinaanleg is naar volle tevredenheid uitgevoerd. “Een pas aangelegde tuin blijft alleen maar mooi als deze ook goed wordt onderhouden”, Joost Lensen vertelde over de mogelijkheid van een tuinonderhoudabonnement. Ik dacht: “dat is de oplossing, dan wordt er op het juiste moment gedaan wat er moet gebeuren zoals b.v. het snoeiwerk”. De medewerkers zien elke maand mijn tuin en weten wanneer ze wat het beste kunnen doen.

mevr. v. Buuren, Oosterbeek

passiebloem

Tuinabonnement

Jaren geleden wilde ik mijn oprit opnieuw bestraten, ik zag regelmatig hoveniers van Lensen in de buurt aan het werk en besloot een afspraak te maken. Joost Lensen dacht heel praktisch en het resultaat van de aanleg van de oprit was prima. Ik heb een grote tuin waarin het noodzakelijk is om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren. Dus besloot ik om een tuinabonnement af te sluiten. Dit bevalt mij erg goed, vooral omdat het tuinonderhoud nu regelmatig gebeurt. “Je kunt als een toerist in je eigen tuin zitten”, zei een vriendin, is dat niet heerlijk.

mevrouw Lankester, Doorwerth

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op