026 33 33 134

Terug naar Achtertuinen

Achtertuin hovenier Oosterbeek

Achtertuin Oosterbeek:

De eigenaren van deze achtertuin, kwamen bij Lensen hoveniers toen hun huis in aanbouw was. De nieuwbouw van hun huis in Oosterbeek vorderde en de eigenaren vonden het prettige als ook de tuin spoedig naar oplevering van het huis werd gerealiseerd. Er is een tuinontwerp gemaakt passend bij de stijl van het huis.

Hovenier:

Als hovenier uit Oosterbeek is tuinaanleg ons dagelijkse werk, zie de tuinfoto’s. Het resultaat is een tuin met een combinatie van verschillende verharding, zoals natuurstenen tegels van 100 x 100 cm, gebakken en getrommelde klinkers en grind. De tuin heeft toch een groene uitstraling, mede door een groene erfafscheiding met de buren en de taxushaag bij de achter uitgang. De tuin in Oosterbeek heeft strakke lijnen maar straalt veel rust en sfeer uit. De eigenaren hebben door de keuze van terras meubels de sfeer benadrukt en de tuin afgemaakt.

Tuingeluk:

Voor het laten maken van een tuinontwerp is het goed om van te voren na te denken over de basisvoorwaarden van tuingeluk. Kent u de vier basisvoorwaarden voor tuingeluk? Op de pagina tuinontwerp kunt u deze lezen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op