Tuinonderhoud Bennekom

Hovenier Bennekom.

U woont in het mooie groene Bennekom en bezit een tuin. Een tuin is een kostbaar bezit waar u elke dag van geniet. Voor de bewoonster van deze tuin in Bennekom is dat ook zeker zo, maar nu mevrouw ouder wordt, kan ze het tuinonderhoud niet meer allemaal zelf. De kinderen helpen af en toe, maar dat is niet structureel. Het is tijd om een hovenier in te schakelen dachten de kinderen. Daarom heeft mevrouw een onderhoudsabonnement voor haar tuin afgesproken, zodat elke maand het onderhoud gebeurd wat nodig is voor haar tuin. Hierdoor kan ze zelf blijven genieten van haar tuin en langer blijven wonen waar ze nu woont. Zoekt u zelf een hovenier in Bennekom informeer dan bij ons naar de mogelijkheden voor uw tuin. Een hoveniersbedrijf uit de regio heeft veel voordelen.

Klassieke tuin Bennekom.

Deze tuin in Bennekom heeft veel klassieke elementen, een groot gazon en veel beplanting. Prachtig natuurlijk, maar dat vraagt wel om regelmatig vakkundig onderhoud. Mevrouw verzorgt zelf de potten met eenjarige planten op het terras en het overige wordt door de hovenier gedaan. De buxus wordt veel gebruikt in een klassieke tuin, zo ook in deze tuin. Een veel voorkomend probleem de laatste jaren is echter de buxusschimmel. Infectie gebeurt via sporen van de schimmel. De sporen verspreiden zich van de ene plant naar de andere met de wind, door opspattende regen, en door aanraking. Heeft u last van schimmel in uw buxus vraag dan advies aan de hovenier. Soms moet u de aangetaste bladeren en takken van de zieke buxus verwijderen, of de hele buxus plant verwijderen.

Tuininspiratie op doen:

Op deze website kunt u veel tuinfoto’s bekijken en zo inspiratie op doen voor uw eigen tuin. Vind u het fijn om een tuin echt te bekijken dan raden wij u aan een bezoek te brengen aan “de tuinen van Appeltern”. Voor informatie over een bezoek aan deze voorbeeldtuinen, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op