Hovenier Arnhem

Hovenier in Arnhem:

Als hovenier werkzaam in Arnhem en omgeving, komen wij ook in de nieuwe wijk Schuytgraaf. Bij dit nieuwe huis in Arnhem is een tuinontwerp gemaakt, waarna de tuinaanleg is gerealiseerd. De tuinfoto’s geven een goed beeld van het eindresultaat, hoewel de beplanting nog moet vol groeien. Zoekt u een hovenier of wilt u meer informatie?  Voor een tuinontwerp, klik hier.

Tuinaanleg is een vak:

Een nieuwe tuin aanleggen is een vak, we zien vaak dat tuinbezitters veel ideeën hebben en ook graag wat zelf doen in de tuin. Maar als ze dan beginnen lopen ze toch tegen problemen aan zoals; hoe vang ik het hoogteverschil op? Hoe laat ik de bestrating goed aflopen, kan het water goed weg? Welke planten kunnen het beste op welke plek? Dit zijn maar enkele tuinvragen. Daarom is contact met een hovenier, die dagelijks tuinaanleg realiseert, een goede keus. U kunt overleggen wat u zelf kan doen en wat u wilt laten uitvoeren door de hovenier. Afhankelijk van uw mogelijkheden en budget maakt u een keuze die bij u past. Belangrijk is dat de tuinaanleg goed gebeurd zodat u er jarenlang plezier van heeft. Voor meer informatie over tuinaanleg; klik hier.

U kunt ook om ideeën op te doen een bezoek brengen aan “De Tuinen van Appeltern”, voor info, klik hier.

Nieuwbouwwijk Arnhem.

Vanuit het huis komen de bewoners op een hardhouten vlonderterras met daaromheen berggrind. Bij de bouw van het huis is een mooie luifel gerealiseerd, dit geeft het vlonder terras veel sfeer. De buxusbollen in het berggrind staan heel mooi aansluitend aan het terras. De tuin heeft een groot speelgazon voor de kinderen. In de achtertuin zijn ook andere leuke speelmogelijkheden voor de kinderen, dat maakt dat het een kindvriendelijke tuin is geworden. Achter in de tuin is nog een extra terras van gebakken klinkers aangelegd. De bewoners hebben de tuin verder aangekleed door mooie tuinmeubels te plaatsen en hierbij te letten op allerlei details. Het is een tuin geworden voor het hele gezin, om uit te rusten, te spelen en vooral te genieten van het buitenleven in een nieuwe wijk van Arnhem.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op