026 33 33 134

Hovenier Arnhem

Hovenier in Arnhem:

Als hovenier werkzaam in Arnhem en omgeving, komen wij ook in de nieuwe wijk Schuytgraaf. Bij dit nieuwe huis in Arnhem is een tuinontwerp gemaakt, waarna de tuinaanleg is gerealiseerd. De tuinfoto’s geven een goed beeld van het eindresultaat, hoewel de beplanting nog moet vol groeien. Zoekt u een hovenier in Arnhem? Wilt u meer informatie over een tuinontwerp klik dan hier.

Nieuwbouwwijk Arnhem.

Vanuit het huis komen de bewoners op een hardhouten vlonderterras met daaromheen berggrind. Bij de bouw van het huis is een mooie luifel gerealiseerd, dit geeft het vlonder terras veel sfeer. De buxusbollen in het berggrind staan heel mooi aansluitend aan het terras. De tuin heeft een groot speelgazon voor de kinderen. In de achtertuin zijn ook andere leuke speelmogelijkheden voor de kinderen, dat maakt dat het een kindvriendelijke tuin is geworden. Achter in de tuin is nog een extra terras van gebakken klinkers aangelegd. De bewoners hebben de tuin verder aangekleed door mooie tuinmeubels te plaatsen en hierbij te letten op allerlei details. Het is een tuin geworden voor het hele gezin, om uit te rusten, te spelen en vooral te genieten van het buitenleven in een nieuwe wijk van Arnhem.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op