Hovenier Wageningen

Hovenier Wageningen:

Wij als hoveniers werden ingeschakeld voor deze achtertuin in Wageningen. De bewoners van deze tuin wilde zoveel mogelijk beplanting die al in de huidige tuin stond behouden. De wens was een modern tuinontwerp met vijver. Door een lange vijver in het tuinontwerp te realiseren heeft de tuin zeker een moderne uitstraling gekregen, het oogt ruim door de duidelijke lijnen. De beplanting naast de strakke vijver maakt dat het toch een groene tuin is geworden.

Als hovenier werken wij veel in Wageningen, vanuit Oosterbeek is dit dichtbij. Net als in Oosterbeek hebben we het geluk van veel groen in de woonomgeving. Bij het maken van een tuinontwerp kijken wij altijd goed naar de omgeving. Wilt u foto’s van een andere tuin in Wageningen bekijken, klik dan hier.

Inlite verlichting tuin Wageningen:

Het terras van 50×50 tegels sluit direct aan op het huis. Achterin de tuin is door middel van een vlonder een extra terras gemaakt. In dit vlonder terras zijn plantenvakken gemaakt met daarin Inlite verlichting die de siergrassen mooi verlichten, de verlichting geeft ’s avonds veel sfeer aan de tuin. Kijk ook eens naar de tuinfoto’s van een andere tuin met verlichting, klik dan hier.

Tuininspiratie:

Om tuininspiratie op te doen is het leuk om in boeken, tijdschriften en op social media te kijken. Veel inspiratie is er te vinden om Instagram, klik hier. Op op Pinterest, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op