Nieuwbouw

Tuinaanleg nieuwbouw.

Een nieuwbouwhuis vraagt veel voorbereidingen maar als het klaar is geeft het jarenlange woonvreugde. Bij nieuwbouw worden er natuurlijk tuinplannen gemaakt. Een goed tuinontwerp is de basis voor de nieuwe tuin. U ziet tuinfoto’s van een mooie achtertuin in een nieuwbouwwijk in Gelderland, er is voldoende groen en een gezellig ingericht tuinhuis. U ziet dat een tuin niet heel groot hoeft te zijn. Een goede balans in levende en dode materialen geeft het juiste tuingevoel. Voor tuininspiratie is het leuk om op Pinterest te kijken, klik hier.

Tuinonderhoud.

Een nieuw aangelegde tuin vraagt in het begin altijd iets meer tuinonderhoud. De beplanting moet nog groeien, dus het onkruid heeft meer ruimte om te kiemen. De tuinbezitters van deze gezellige achtertuin houden het tuinonderhoud regelmatig bij, dit zorgt voor een mooi resultaat. Door regelmatig iets te doen is het tuinonderhoud niet veel werk en ziet de tuin er altijd netjes uit. Als u informatie wilt over tuinonderhoud, klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op