Nieuwbouwtuin

Nieuwbouwtuin

Een nieuwbouwhuis is een mooie uitdaging, alles naar eigen wens in en om het huis realiseren. Tja wie wil dat niet. Maar het zorgt ook voor keuzestress, wat is mooi, betaalbaar en goed. Een nieuwbouwtuin daar moet goed over worden nagedacht. U wilt namelijk jarenlang van de tuin genieten. Meteen na de bouw is alles om het huis nog goed bereikbaar. Maar als iedereen in de nieuwbouwwijk met de tuin aan de slag gaat en alles vorm begint te krijgen kunnen machines en materialen moeilijker op de plaatst van bestemming komen.

Achtertuin bij nieuwbouwhuis

Bij dit nieuwbouwhuis in Arnhem is de tuin meteen na de bouw gerealiseerd. Zoals u op de tuinfoto’s ziet is er een ruim terras gerealiseerd waarop de bewoners een stoere eigen gemaakte tafel hebben geplaatst.  Een tweede terras is onder de tuinoverkapping waar een loungebank staat. De beplanting groeit al weelderig terwijl het nog een nieuwe tuin is. De klimop op de erfafscheiding moet nog groeien maar zal zorgen voor een groene beschutting. Het is een sfeervolle achtertuin geworden waar het echt genieten is.

Tuininspiratie

Oriënteer je goed voordat je zelf tuinplannen maakt, op deze website staan veel tuinfoto’s. Kijk ook eens op instagram, klik hier of pinterest, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op