026 33 33 134

Terug naar Vijvertuinen

Sfeertuin met vijver en moestuinbakken

Sfeertuin:

Een bijzondere achtertuin met een mooie vijver, sfeerhoeken en sfeerdetails. U ziet een vijver met erom heen Hydrangea’s en aan de andere kant een tufstenen stapelmuur. Een royaal gazon met stapstenen dat aansluit op het terras van natuursteen en getrommelde waalformaat. Verder een moestuin met een kas en bakken gemaakt van hardhouten planken met daarachter nog een extra zithoek. De beplanting benadrukt extra de sfeer in deze tuin, zoals de palm die al in de tuin aanwezig was. Al met al is van deze achtertuin een prachtige sfeertuin gemaakt.

Vijveronderhoud:

De bewoners van deze tuin houden het tuinonderhoud erg goed bij. De vijver is mooi helder door te zorgen dat de dode bladeren erop tijd worden uitgehaald en de vijverplanten niet te groot worden. De moestuin vraagt in het seizoen bijna dagelijks onderhoud maar dat levert dan wel een goed resultaat op zoals prachtige aardbeien. Gras maaien is voor de bewoners een ontspannen wekelijkse bezigheid.

Tuinfoto’s van een andere sfeertuin:

Lensen hoveniers ontwerpt vele tuinen zowel klein als groot. Afhankelijk van de wensen van de tuineigenaar, de grote van de tuin en het budget, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Bekijkt u ook eens deze tuin.

Natuurlijk is het ook leuk om ter inspiratie een tuinenpark te bezoeken. Kent u de “Tuinen van Appeltern”? Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op