Tuinaanleg Arnhem

Tuinaanleg achtertuin met zwembad Arnhem.

In Arnhem is de tuinaanleg gerealiseerd van een sfeervolle achtertuin. Bij de eerste gesprekken is er door de bewoners, meteen de wens uitgesproken van het aanleggen van een zwembad. Joost Lensen heeft de plek van het zwembad als basis van zijn tuinontwerp genomen. Bepalend hiervoor was, het zwembad te bouwen op de plek in de tuin waar het meeste zon is. Als erfafscheiding is aan de kant van het zwembad gekozen voor schanskorven, dit geeft voldoende beschutting en privacy. Rondom het zwembad is gekozen voor een vlonder, het hout zal op den duur vergrijzen. Zoals u ziet is het een lange, diepe achtertuin, maar door de trap en de vlonder is het één geheel geworden. Aansluitend aan het huis is een plek om samen te eten en bij het haardvuur te zitten gerealiseerd. Helemaal achterin is een stilte plek gemaakt voor het ontspannen lezen van een boek. In de avond wordt de tuin sfeervol verlicht.

Tuinonderhoud achtertuin Arnhem.

Na de tuinaanleg vraagt de tuin vooral de eerste periode regelmatig tuinonderhoud. Doordat de beplanting nog jong is en in vruchtbare grond staat, groeit er in het begin, iets meer onkruid. Het is belangrijk dat dit op tijd wordt verwijderd zodat de nieuwe planten goed kunnen groeien. Natuurlijk is het op tijd, voldoende water geven, bij een nieuwe tuin ook erg belangrijk. Wilt u informatie over een onderhoudsabonnement klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op