026 33 33 134

Terug naar Stadstuinen

Tuinadvies-bedrijfstuin

Van tuinadvies tot tuinontwerp:

Een goed tuinadvies en tuinontwerp is de basis van elke tuin. Of het nu gaat om een bedrijfstuin of een kleine of grote tuin bij uw woning. Zoals u weet moet een bedrijf in de stad de mogelijkheid van parkeren hebben, hier moet dus goed rekening mee worden gehouden bij het tuinontwerp. De juiste balans tussen verharding en groen kan in overleg met de hovenier worden bepaald. Realiseer u ook bij een bedrijfstuin dat de voortuin het aangezicht van uw pand is. Groen geeft, rust, aanzien en sfeer, juist ook bij uw bedrijf in de stad is dit belangrijk.

Van tuinadvies tot tuinaanleg

Als het tuinadvies besproken is en het tuinontwerp klaar, dan kan de tuinaanleg worden gerealiseerd. De eerste dagen zal in beslag worden genomen door grondwerk, meten en het uitzetten van de juiste afmetingen. Na het grondwerk begint het aanleggen van de bestrating en krijgt de bedrijfstuin de juist contouren. Als de beplanting is aangeplant begint de tuin te leven. Denkt u bij een bedrijfstuin ook goed na over het water geven, dit kan door middel van een druppelslang. Voor een mooi en lang resultaat is goed water geven in elke tuin een voorwaarde. Nadat de bedrijfstuin is gerealiseerd is regelmatig tuinonderhoud van belang, u kunt hier een tuinonderhoudsabonnement voor afsluiten, klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op