Tuinverblijf

Tuinverblijf Arnhem:

U ziet een diepe achtertuin in Arnhem. Een nieuw tuinverblijf, een tuinschuur met overkapping, was de wens voor deze tuin. Het is een tuin met veel hoogteverschil waar Joost Lensen een mooi tuinontwerp voor heeft gemaakt. Op de plek waar nu het nieuwe tuinverblijf is gebouwd, stond een oud klein schuurtje. Nu staat er een schuur met royale overkapping waar het heerlijk buitenleven is. Het tuinverblijf in deze achtertuin is een echte blikvanger en vanaf het verhoogde terras goed zichtbaar.

Tuinaanleg:

Een tuin ontwerpen is een vak apart, maar een tuin aanleggen zeker ook. Dus de tuinaanleg door een vakbekwame hovenier laten uitvoeren is belangrijk. Bij deze achtertuin in Arnhem is grenzend aan het huis een royaal terras gerealiseerd. Een brede trap van Schellevis traptreden brengt ons bij het gazon. In het gazon zijn op een leuke manier stapstenen richting het buitenverblijf aangebracht. Wilt u meer informatie over tuinaanleg, klik dan hier.

Beplanting:

Welke beplanting in een tuin wordt aangeplant heeft niet alleen te maken met persoonlijke voorkeur. Belangrijk is; welke plant doet het goed op welke plek in de tuin, denk hierbij aan zon en/of schaduw. Op welke grond groeit de plant goed, heeft de beplanting veel of weinig water nodig. In deze tuin ziet u veel groenblijvende planten. Ook ziet u bamboe in mooie grote witte potten. Deze geven veel extra sfeer achter in de tuin.

Tuinverlichting:

Tot slot willen we ook het belang van tuinverlichting aangeven. De juiste buitenverlichting geeft de tuin sfeer en maakt dat u ook in de avond van binnenuit leuk de tuin inkijkt. De tuinbezitters van deze tuin hebben hier ook rekening mee gehouden en hebben verder op een sfeervolle manier de tuin verder aangekleed met tuinmeubels en accessoires. Wilt u inspiratie opdoen kijk dan ook even op onze Instagram pagina, klik hier. Of onze Pinterest pagina, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op