Tuinonderhoud

Kies tuinonderhoud dat bij u past!

Een mooie tuin vraagt om tuinonderhoud. Helemaal niets doen kan niet. Voor optimaal tuinplezier is het echter belangrijk dat het onderhoud van de tuin u niet boven het hoofd groeit. Als het werk u om uiteenlopende redenen teveel wordt, biedt Lensen hoveniers verschillende mogelijkheden om u geheel of gedeeltelijk te ontzorgen. U leest hierover ook meer op de pagina: eenmalige onderhoudsbeurt, jaarlijks onderhoud, periodiek onderhoud, onderhoudsabonnement, tuinrenovatie.

Snoeien en bloeien:

Snoeien is de expertise van de hovenier. Het is belangrijk om op het juiste moment de juiste plant te snoeien. Door goed te snoeien blijft uw plant gezond en voorkomt u dat uw tuin dicht groeit. U kunt per mail of telefonisch uw wensen voor uw tuin aan ons doorgeven. Het is goed om enkele foto’s van uw tuin, de struik, plant of boom waar het om gaat aan ons door te mailen.

Mensen van Lensen

Na uw aanvraag bespreekt meewerkend voorman Boy Goedhart met u de wensen, mogelijkheden en de kosten. Boy Goedhart werkt al 20 jaar bij Lensen hoveniers in het tuinonderhoud. Met zijn ruime praktijkervaring kan hij goed inschatten welke werkzaamheden nodig zijn om uw tuin op orde te houden en hoeveel tijd dat kost.

Onderhoudsarme tuin:

Hoeveel tijd u aan uw tuin moet besteden, wordt tijdens de tuinaanleg bepaald, bekijkt u eens verschillende tuinfoto’s, zoals deze  sfeertuin in Arnhem. Of kijkt u eens op Instagram.

Vakmanschap is duurzaamheid:

Het vakbekwaam aanleggen en onderhouden van een tuin, levert een duurzame instandhouding van de tuin op. Een vakbekwame hovenier heeft ook voldoende kennis om op (milieu) verantwoorde wijze om te gaan met de te gebruiken meststoffen.

VVE appartementencomplex:

Woont u in een appartement met er om heen een mooie tuin, dan wilt u dat die tuin er goed en verzorgt bij ligt. De hoveniers van Lensen verzorgen al jaren voor veel VVE’s de tuinen rondom het appartement complex in Oosterbeek en Arnhem. Er wordt dan gekozen voor een onderhoudsabonnement, zodat het juiste onderhoud op het juiste moment wordt uitgevoerd, denkt u daarbij aan maaien, snoeien en bladruimen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op

Tuinonderhoud projecten.