026 33 33 134

Tuinontwerp voorbeelden

Tuinontwerpen

Door voorbeelden van tuinontwerpen te tonen, kunt u zien wat er zoal mogelijk is. Een 3D tuinontwerp geeft u een beter beeld,  u kunt zich een betere voorstelling maken van hoe de tuin er in werkelijkheid uit zal komen te zien. Het laten maken van een tuinontwerp is een kleine investering, u gaat er namelijk jarenlang plezier aan beleven. Wanneer uw tuin volledig onderhanden wordt genomen dan is dat een hele klus, zonde als het dan achteraf toch niet zo uitpakt zoals u in gedachten had. Kies daarom voor zekerheid en laat alles goed op papier zetten.

Lensen hoveniers maakt niet alleen ontwerpen voor particuliere klanten. Er worden ook ontwerpen gemaakt voor bedrijven, hotels en sportclubs. Informeert u naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of sportvereniging. Bij een bedrijfspand zijn andere punten belangrijk dan bij een particuliere tuin, zo is voldoende parkeermogelijkheid een belangrijke vereiste. Bekijkt u eens een project, klik hier. Ook kunt u tuinfoto’s en een tuinidee zien op facebook of Instagram, klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op