Tuinprojecten

Tuinfoto’s van tuinen – tuinprojecten.

Door de jaren heen hebben de hoveniers heel vele tuinprojecten gerealiseerd. Tuinen ontwerpen en aanleggen is ons vak. Op deze pagina ziet u enkele van de gerealiseerde projecten.  Door de tuinfoto’s te bekijken, krijgt u zelf inspiratie en ideeën voor uw tuin. Wilt u meer weten over een bepaalde tuinfoto, neemt u dan contact met ons op op. De tuinen die u ziet zijn allemaal projecten van Lensen hoveniers. Zoals u kunt zien is de variatie groot en komen de hoveniers in kleine en grote tuinen en alles wat daar tussen ligt.

De Tuinen van Appeltern.

Kent u de Tuinen van Appeltern? U kunt voor tuininspiratie de tuinen van Appeltern bezoeken. In dit park kunt u meer dan 200 tuinen bekijken, het is het grootste tuininspiratiepark van Nederland.  Het geeft u informatie over tuinen en is een heel gezellig dagje uit. U kunt de kinderen ook prima meenemen. Kijkt u ook eens op de website van de Tuinen van Appeltern daar vindt u de plantenencyclopedie. Heel handig om hier uw favoriete plant op te zoeken, te lezen wanneer deze bloeit en hoe groot de plant wordt. U klikt daarvoor hier.

Tuinprojecten op Instagram.

Tuininspiratie, een tuinidee op doen kan ook via social media. Zo kunt u kijken op pinterest, facebook of Instagram. Klik hier voor een voorbeeld.