Terug naar nieuws

Vacature hovenier

Kom jij ons team versterken? Vacature hovenier tuinonderhoud.

Lensen hoveniers zoekt een ervaren hovenier voor tuinonderhoud:
Ben jij een veelzijdige hovenier die de stap wil maken naar voorman en een ruime ervaring heeft in het onderhoud van particuliere tuinen? Heb je een uitstekende plantenkennis, is zelfstandig werken voor jou geen probleem, is communiceren met klanten jou op het lijf geschreven en ben je ook nog in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE? Lees dan snel verder!

Jij gaat werken in ons prettige team met een open werksfeer. Wij werken van maandag t/m vrijdag, in het weekend zullen we geen beroep op je doen. De projecten die je uit gaat voeren zijn heel afwisselend, van kleine stadstuinen tot parkachtige tuinen!

Ben je geïnteresseerd?
Reageer snel!

Aanvullende informatie over de vacature kun je per mail opvragen bij Olav: olav@lensenhoveniers.nl of bellen naar 0263333134.

Stuur je CV per mail naar olav@lensenhoveniers.nl
Solliciteren kan ook eenvoudig op onze website: je kunt ook het sollicitatieformulier invullen.

Werkgebied:
Als hovenier ben je werkzaam in de omgeving: Arnhem, Renkum, Velp, Wageningen, Ede, Huissen, Bemmel, Elst, Oosterbeek, oftewel het gebied in Gelderland tussen Nijmegen en Apeldoorn met als centraal vertrekpunt Oosterbeek.

Vacature Leerling-hovenier tuinonderhoud.

Lensen hoveniers zoekt een leerling-hovenier voor tuinonderhoud:

Ben jij geïnteresseerd in tuinonderhoud bij particulieren, volg jij een MBO-opleiding voor hovenier, maar kun je niet wachten om jouw theoretische kennis om te zetten in praktijkervaring? Kom dan werken bij Lensen Hoveniers!

Je kunt ons prettig team komen versterken! Wij werken van maandag t/m vrijdag, in het weekend zullen we geen beroep op je doen. Wij hebben heel afwisselende projecten, zodat je ruime ervaring op kunt doen. Zo kun je bij ons uitgroeien tot een kundig en veelzijdig hovenier.

Interesse? Stuur je CV per mail naar olav@lensenhoveniers.nl.

Solliciteren via onze website kan ook: www.lensenhoveniers.nl/solliciteren/

Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Olav: 026 3333 134 of via bovengenoemd mailadres.

Werkgebied:
Als hovenier ben je werkzaam in de omgeving: Arnhem, Renkum, Velp, Wageningen, Ede, Huissen, Bemmel, Elst, Oosterbeek, oftewel het gebied in Gelderland tussen Nijmegen en Apeldoorn met als centraal vertrekpunt Oosterbeek.

Op de hoogte blijven?

Actueel nieuws

Tuinnieuws

Wilt u af en toe tuinnieuws van uw hovenier ontvangen?

Voorjaar, zomer, herfst, winter elk seizoen heeft zijn eigen tuinwensen.

 

Aanmelden nieuwsbrief