Bedrijfstuin

Bedrijfstuin: van tuinadvies tot tuinontwerp:

Een goed tuinadvies en tuinontwerp is de basis van elke tuin. Of het nu gaat om een bedrijfstuin of een kleine of grote tuin bij uw woning. Zoals u weet moet een bedrijf in de stad de mogelijkheid van parkeren hebben, hier moet dus goed rekening mee worden gehouden bij het tuinontwerp. Bij elke tuin moet goed de juiste balans tussen verharding en groen worden bepaald. Realiseer u ook bij een bedrijfstuin dat de voortuin het aangezicht van uw pand is. Groen geeft, rust, aanzien en sfeer, juist ook bij uw bedrijf is dit belangrijk. Wilt u tuininspiratie online opdoen? Kijk dan, voor het gesprek met de hovenier, ook eens op Pinterest klik hier.

Van tuinadvies tot tuinaanleg

Als het tuinadvies besproken is en het tuinontwerp klaar, dan kan de tuinaanleg worden gerealiseerd. De eerste dagen zal in beslag worden genomen door grondwerk, meten en het uitzetten van de juiste afmetingen. Na het grondwerk begint het aanleggen van de bestrating en krijgt de bedrijfstuin de juist contouren. Als de beplanting is aangeplant begint de tuin te leven. Denkt u bij een bedrijfstuin ook goed na over het water geven, dit kan door middel van een druppelslang. Voor een mooi en lang resultaat is goed water geven in elke tuin een voorwaarde. Nadat de tuin is gerealiseerd is regelmatig tuinonderhoud van belang, u kunt hier een tuinonderhoudsabonnement voor afsluiten, klik hier voor meer informatie.

Hotel, zorghuis of VVE:

Bent u eigenaar of contactpersoon van een hotel of zorghuis? Dan bent u bij Lensen hoveniers ook aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij het onderhoud bij verschillende hotels en woonzorg huizen. De tuin bij een hotel in Arnhem is ook door onze hoveniers aangelegd, wilt u hiervan foto’s zien, klik dan hier.

Zit u in de tuincommissie van de VVE van uw wooncomplex, neem dan contact met ons op voor informatie om de tuin zo mooi mogelijk te maken en te behouden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op