Entree Golfbaan Heelsum

Entree Golfbaan Heelsum.

In het najaar van 2023 is er een nieuw tuinontwerp gemaakt door Lensen hoveniers voor de entree van de Golfbaan in Heelsum. De wens is om de entree van de Golfclub te vergroenen zodat het aangezicht meer past bij de omgeving en een sfeervolle uitstraling krijgt.

Begin 2024 is begonnen met de tuinaanleg van de entree, de oude klinkers zijn er allemaal uit gehaald. Er heeft grondwerk plaatsgevonden en er is nieuwe bestrating gerealiseerd door het leggen van 5 hoekige tegels (Geostretto Alivo). Deze tegel heeft een speelse uitstraling en de kleur van de tegel past perfect bij het dak van het entreegebouw.  Heel mooi is prairiebeplanting  die is aangeplant in combinatie met Cortenstaal, dit is duurzaam en klimaatbestendig. De beplanting moet nu natuurlijk nog groeien maar we verheugen ons erop als alles volgroeid is. Prairiebeplanting vereist minder water en Cortenstaal staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid.  Bij de ingang is een pleintje gecreëerd met bankjes waar bezoekers kunnen wachten en elkaar kunnen ontmoeten voordat ze gaan golfen. Dit draagt bij aan een gastvrije en sociale omgeving voor bezoekers.

Al met al is de vernieuwde entree van de Golfbaan in Heelsum niet alleen functioneel, maar ook esthetisch en milieubewust. Het heeft een frisse uitstraling gekregen, waarbij groen en duurzaamheid centraal staan. Het ontwerp nodigt uit tot ontspanning en sociale interactie, wat de ervaring van het bezoek aan de golfbaan verrijkt!

Tuinonderhoud

Het eerste jaar na de aanleg is het belangrijk om voldoende tijd aan het tuinonderhoud te besteden. Als de prairiebeplanting volgroeid is, heeft het onkruid minder ruimte om te groeien. De beukenhagen zijn in mooie golvende lijnen gesnoeid, dit versterkt het tuinontwerp. Door een tuinonderhoudsabonnement is er de zekerheid dat er op het juiste moment het juiste onderhoud zal worden uitgevoerd. Voor meer informatie over een tuinonderhoudsabonnement, klik hier. Voor meer informatie over de Golfclub in Heelsum, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op