Terug naar Voortuinen

Tuinontwerp voortuin Oosterbeek

Voortuin Oosterbeek:

Een voortuin, daar kun je aan voorbij lopen zonder te kijken. Maar, dat doet niemand. Iedereen die uw tuinpad op loopt naar de voordeur, bekijkt uw tuin. Dat realiseerden de bewoners van deze woning in Oosterbeek zich ook. Maar hoe richt u de voortuin in, welke beplanting en bestrating is mooi en past bij het huis? Het begint met orienteren, wat is mooi en toch ook praktisch. Op Instagram, klik hier en Pinterest klik hier staan veel tuinfoto’s en voorbeelden, leuk om te bekijken.

Tuinontwerp voortuin Oosterbeek:

Een praktische, mooie voortuin die niet te veel tuinonderhoud vraagt, dat was de vraag. Na het maken van een tuinontwerp en de realisatie van de tuinaanleg ziet u hierbij het resultaat. Klinkers zijn gecombineerd met tegels, safarisplit en beplanting. Heeft u vragen over u voortuin dan kunt u contact met ons opnemen.

Oosterbeek groene omgeving:

Als u in Oosterbeek woont dan geniet u vast van de mooie groene omgeving. Vanuit u woning loopt u zo een mooie park of het bos in. Buiten zijn geeft energie en maakt gelukkig. Hoe fijn is het dan als uw tuin in deze groene omgeving er ook mooi bij ligt. Tuinonderhoud hoeft niet veel tijd te kosten, maar is wel belangrijk om uw tuin mooi te houden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op