Terug naar Voortuinen

Beplantingsplan, hovenier Renkum

Tuinaanleg voortuin Renkum.

Renkum, een grote voortuin met een prachtige oude boom, hoe kunnen we die mooi inrichten, was de vraag. Tja, een oude boom in de tuin is prachtig, maar deze geeft schaduw en neemt veel water in zich op. Dus niet elke plant kan hier goed groeien. Een mooie bloeiende voortuin, wie wil dat niet, nou dat is te realiseren. Begin met het oriƫnteren welke vaste tuinplanten u mooi vind. Welke kleuren spreken u aan, komt er veel zonlicht in uw voortuin of ligt deze in de schaduw? Vervolgens gaat u overleggen met de hovenier.

Voortuin met veel beplanting.

U ziet het resultaat van deze voortuin in Renkum. Grote groepen beplanting waardoor het een kleurrijke voortuin is geworden. Bij de hortensia’s ligt een druppelslang zodat deze voldoende water krijgen en op bepaalde plaatsen staan sproeiers. Een voorwaarde voor een mooie bloeiende voortuin is dus voldoende water geven. Als u dit zelf niet kunt realiseren dan is een sproei installatie de perfecte oplossing voor uw tuin. Met het maken van een tuinontwerp is de afweging hoeveel tijd u aan de voortuin wilt besteden een belangrijk punt om te overdenken. Voor een voorbeeld van een andere tuin in Renkum, klik hier.

Informatie over beplanting:

Wilt u meer informatie over beplanting, een bepaalde naam of andere info, klik dan hier. In deze digitale plantenencyclopedie leest u veel planten informatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op