026 33 33 134

Werkwijze

Ontwerpen-tuinontwerp:

Heeft u zelf al zitten schetsen of misschien ontwerpen? U wilt een tuinontwerp laten maken voor uw nieuwe tuin, maar hoe? Het begint allemaal met plannen maken, idee├źn verzamelen bladeren in tijdschriften en zoeken op internet. U weet vaak wel wat u mooi vind, maar is dit dan ook te realiseren in uw tuin? Heel veel vragen waar Lensen hoveniers u graag een antwoord op geeft.

U maakt een afspraak met Joost Lensen om uw wensen te bespreken. Joost heeft jarenlange ervaring in ontwerpen en aanleggen van tuinen en weet goed wat wel en niet haalbaar is in een tuin. In het eerste gesprek geeft hij de kosten aan voor het te maken tuinontwerp. Als u akkoord gaat met het maken van een tuinontwerp dan wordt uw tuin opgemeten en wordt het creatieve proces in gang gezet. Ontwerpen vraagt om inzicht, materiaal- en plantenkennis en de kunst van het weglaten. Als de grove lijnen op papier staan wordt het tuinontwerp verder uitgewerkt op de computer. Kijkt u ook eens op deze pagina voor een ontwerpidee. Ook op Instagram kunt u tuinfoto’s bekijken, klik dan hier.

 

Offerte

Bij uw tuinontwerp wordt een duidelijke offerte gemaakt zodat u inzicht krijgt in de kosten van de tuinaanleg.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op