Landelijke tuin Arnhem

Landelijke tuin Arnhem.

Deze landelijke tuin aan de rand van Arnhem is een oase van rust en groen. Onder de majestueuze oude bomen is een sfeervolle tuin aangelegd, waar groene hagen de grenzen van het gazon markeren en verschillende terrassen uitnodigen tot ontspanning. De bomen zorgen niet alleen voor schaduw en koelte op warme dagen, maar dragen ook bij aan de serene sfeer van de tuin. Het uitzicht vanuit deze tuin is werkelijk prachtig, met een landschap dat zich ontvouwt in een schilderachtig panorama. Hier kun je genieten van de natuurlijke schoonheid en de rustgevende omgeving, perfect voor een moment van bezinning of gezellig samenzijn.

Tuinonderhoud

Een tuin met veel hagen en groen vraagt om regelmatig tuinonderhoud. De hagen moeten in het juiste seizoen worden gesnoeid, het gazon vraagt onderhoud en regelmatig een maaibeurt. Een landelijke tuin met veel bomen geeft in de herfst veel blad, weest u zich hiervan bewust. In deze tuin beleef je heel erg de seizoenen en dat is prachtig. Is er hulp bij het onderhoud nodig, klik dan hier. Meer tuininspiratie nodig, kijk dan eens op onze Pinterest pagina, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op