Hovenier Doorwerth

Achtertuin Doorwerth,

De hovenier heeft in Doorwerth deze achtertuin gerealiseerd. Renoveren van de bestaande achtertuin was de wens van de woningeigenaren in Doorwerth. Om de tuin staat al een mooie coniferenhaag, die willen ze behouden als erfafscheiding. Zoals u ziet is er door de hovenier een zithoek gemaakt die grenst aan de tuindeuren van het huis. Deze zitkuil doet u denken aan een zitkuil met bielsen die vroeger in veel tuinen werd gemaakt. Deze zitkuil met betonbielzen is een goede oplossing om de hoogte in de tuin te overbruggen. Er is een mooi ruim gazon met een ruime plantenborder. De beplanting is nog jong en zoals u ziet moeten de hortensia’s nog groeien. Maar als we een jaar verder zijn, is dit al heel mooi. De tuinschuur met overkapping is door de tuineigenaar zelfgebouwd.

Tuinen door hovenier in Doorwerth,

Lensen hoveniers is gevestigd in Oosterbeek, één van de mooie groene dorpen van de gemeente Renkum waar ook Doorwerth bij hoort. Als hovenier werken we veel in Doorwerth, om zowel tuinaanleg als tuinonderhoud te realiseren. Net als in Oosterbeek zijn het vaak tuinen met hoogteverschil en veel groen. Altijd weer een uitdaging om er een mooi resultaat van te maken die aansluit bij de groene omgeving en de wensen van de tuinbezitter. Wilt u foto’s van een andere tuin in Doorwerth, klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op