Moderne tuin aan het water

Moderne tuin aan het water:

Bij een industrieel modern huis is een bijpassende tuin aan het water gerealiseerd. Het huis is duurzaam en energiebewust gebouwd. Door het gebruik van de juiste materialen, heeft zowel het moderne huis als de tuin veel sfeer. Heel leuk is dat het huis aan het water ligt, voor de veiligheid van de kinderen is er tijdelijk een hekje en gaas tussen de tuin en het water geplaatst. Door het gazon dat grenst aan het water hebben de bewoners vanuit huis een weidse blik. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het gazon.

Tuinaanleg, moderne tuin aan het water:

Bij de tuinaanleg zijn grijze Schellevis tegels en traptredes gebruikt. Van grijze U-elementen is een bankje gemaakt waaronder ruimte is voor houtopslag. De houten vlonder past heel goed bij de uitstraling van het huis. In de zijtuin is een gezellige plek gerealiseerd om samen te eten. De bewoners hebben door mooie details, zoals de hanglampen boven de tafel, de tuin extra sfeer gegeven. De beplanting en de klimop tegen het gaas is nog jong zoals u ziet. Maar de klimop tegen het gaas aan zal helemaal dicht groeien zodat er een groene erfafscheiding ontstaat.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op