Stadstuin

Stadstuin Arnhem

Deze stadstuin is een oase van rust, midden in een volle en drukke stad. Echt een voorbeeld dat een tuin met rondom veel bebouwing, toch verrassend besloten en groen kan zijn.

Voor het ruimtelijke effect zijn diverse soorten bestrating gebruikt, hoogteverschillen toegepast en hogere en lagere beplanting aangeplant. ┬áZo zijn Schellevistegels in de maat 60×60 cm. gebruikt op de plek waar de tuinset gepland stond. De looppaadjes zijn bestraat met gebakken en getrommelde waalformaat klinkers, terwijl aan de zijkant van het pand weer speels gebruik is gemaakt van berggrind. Ook zijn er verschillende plekken in deze tuin om lekker te kunnen zitten. Even in de schaduw, of juist in het ochtendzonnetje. En bij wat minder weer is het ook goed toeven onder de douglashouten overkapping, die op een kleine verhoging geplaatst is. Om meer voorbeelden van een tuinoverkapping te bekijken, klik hier.

De plek voor de afvalcontainers is mooi uit het zicht dankzij een klimophaag en toch prima bereikbaar. Als het donker wordt zorgt de tuinverlichting voor een warme en gezellige uitstraling. Deze tuin is echt een groene plek om je heerlijk te kunnen ontspannen. Tijdens het ontspannen nog wat tuinfoto’s bekijken, kijk dan eens op Pinterest, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op