Terug naar Stadstuinen

Grote groene stadstuin Arnhem

Grote groene stadstuin Arnhem

In Arnhem heb je mooie oude wijken dicht bij het centrum van de stad. Een heel aantal woningen heeft een opvallend grote stadstuin. Deze tuinen in Arnhem hebben vaak een hoogteverschil waar een goede oplossing voor moet worden gerealiseerd. Zo ook de grote groene stadstuin op deze foto’s. Het hoogteverschil is hier opgelost door tufstenen te gebruiken, dit past goed bij de natuurlijke uitstraling van de tuin. In deze tuin staan oude bomen. Zij zijn een blikvanger, maar zorgen ook voor schaduw.

Terras

Deze stadstuin heeft aansluitend aan het huis een ruim terras om gezamenlijk te eten. Vanaf dit terras loopt een pad naar het ronde terras en naar de boventuin. In de boventuin is een terras en een buitenverblijf gerealiseerd.  Het buitenverblijf is een combinatie van opbergschuur voor alle tuinspullen en een overkapping. Als je op het terras onder het buitenverblijf zit ervaar je deze tuin weer heel anders. Een heerlijke plek om na een dag werken te relaxen.

Beplanting

Zoals u ziet is dit een mooie groene tuin. De bewoners hebben met zorg de juiste beplanting gekozen en aangeplant. De beplanting geeft deze grote stadstuin erg veel sfeer, zoals bijvoorbeeld de Clematis tegen de muur. De bewoners vinden het heerlijk om regelmatig een uurtje in de tuin te werken, daardoor houden ze het tuinonderhoud goed bij en blijft de tuin mooi. Er is links van de tuintrap nog een moestuin aangelegd. Het is in deze tuin genieten van alles wat groeit en bloeit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op