Stadstuin Gelderland

Stadstuin

U ziet foto’s van een groene stadstuin in Arnhem (Gelderland). Het is een tuin met een fontein als middelpunt. Doordat de beplanting in een halve cirkel is aangeplant wordt de plek van de fontein extra geaccentueerd. Vanaf het balkon is dit goed zichtbaar. De fontein wordt verlicht door een spot waardoor het ook in de avond heel prettig is om de tuin in te kijken. Wilt u graag water in uw tuin, bekijk dan ook de tuinfoto’s van een vijvertuin, klik hier.

Tuingeluk stadstuin Gelderland.

Bij het achterterras is een pergola gerealiseerd waar de clematis tegenaan kan groeien. Dit terras is een heerlijke plek om in de avond te eten. Doordat je rondom in het groen zit straalt deze stadstuin een oase van rust uit midden in het hart van Arnhem. Leuk dat er zoveel verschillende tuinplanten groeien, vijg, roos, blauwe regen, taxus, hydrangea’s, geraniums en anemonen. De Acanthus mollis staat er ook heel mooi bij, deze heeft een opvallende bloei. Informatie over verschillende beplanting kunt u heel duidelijk vinden in de plantenencyclopedie van de Tuinen van Appeltern, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op