Tuin in Gelderland

Tuin in Gelderland:

U woont in Gelderland, de mooie bosrijke provincie van Nederland. U bezit een huis met een tuin net als de tuinbezitters van deze tuin. Deze natuurlijke tuin is al weer enkele jaren geleden gerealiseerd. De bestaande bomen zijn zoveel mogelijk opgenomen in het tuinontwerp. In de tuin staan veel verschillende soorten planten, dit geeft de tuin een weelderig aangezicht.

’t Tuingevoel:

Welk gevoel is dat eigenlijk het tuingevoel? Het blije gevoel dat u krijgt als u geniet in een tuin die bij u past! Een blij gevoel als u kijkt naar een plant die in bloei staat en u geniet van de schoonheid en kleuren. De geur van het buiten leven, zoals van pas gemaaid gras, de bloesem van een boom of een roos in bloei. ’t Tuingevoel kan voor ieder mens, in een andere tuin op een andere plek er zijn, waar ook in Nederland. Bekijk de foto’s van deze natuurlijke tuin in Gelderland.

Tuinontwerp:

Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Bekijk u ook eens de pagina met tuinontwerp voorbeelden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op