Tuin met watergoot

Landelijke achtertuin, begin met een goed tuinontwerp:

Een landelijke tuin hoeft niet altijd een hele grote tuin te zijn. Deze achtertuin met watergoot heeft veel landelijke details. De eigenaren van deze tuin in Renkum willen een echte verandering aanbrengen in hun achtertuin. Ze leggen hun ideeën uit en besluiten om een tuinontwerp te laten maken. Een goed tuinontwerp is de basis van elke tuin, of deze nu groot of klein is.

Tuin met watergoot:

Het resultaat van de tuinaanleg in Renkum ziet u op bijgevoegde tuinfoto’s. Er is aansluitend aan het huis een terras gerealiseerd van klinkers. In het terras zijn vier dakplatanen aangeplant, dit zorgt voor de nodige natuurlijke schaduw. Wat opvalt in deze achtertuin is de watergoot, die door de hele tuin loopt. Net iets lager dan het klinker terras ligt safarisplit met daarom heen een mooie plantenborder. Deze achtertuin in Renkum is een bijzondere plek, het leuke is dat je op elke plek de waterstroom hoort en ziet.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op