Terug naar Achtertuinen

Tuinaanleg achtertuin Oosterbeek

Tuinaanleg Oosterbeek:

Een achtertuin in Oosterbeek met veel leuke details, op de foto’s het resultaat van de tuinaanleg van deze tuin in Oosterbeek. U ziet een erfafscheiding van zwarte schuttingdelen die bevestigd zijn aan licht grijze betonpalen. De beplanting die voor de schutting is geplaatst geeft een mooi effect, het levendige groen verzacht het zwart van de schutting. Zoals de Hydrangea Limelight onder de dakplatanen. Een aantal witte Hudrangea’s bij elkaar geeft een mooi effect, deze hortensia heeft u ook heel lang plezier aan. Kijk ook een op onze Pinterst pagina voor verschillend ehortensia soorten, klik hier.

Gemetselde zitmuurtjes:

Het terras in deze tuin bestaat uit Geocolor betontegels van 60×60 cm. Aansluiten is er een stukje grijs Ardennerspilt met een waterval met ledverlichting gerealiseerd. De Acer Palm Dissectum Garnet en het wintergroene siergras (Festuca Glauca) geeft veel sfeer aan het geheel. Een leuk element in deze tuin zijn ook de twee gemetselde zitmuurtjes, een paar kussentjes erop en zo is er een extra zitplek gecreëerd.

Tuinonderhoud:

De tuineigenaren van deze tuin genieten van het eindresultaat. Ze houden het tuinonderhoud keurig bij en laten Lensen hoveniers één keer per jaar komen voor het grotere snoeiwerk. Meer informatie over tuinonderhoud leest u ook hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op