Tuinaanleg Heelsum

Tuinaanleg tuin in Heelsum:

De hovenier was in Heelsum bij een grote tuin. Een nieuwe tuin aanleggen is een hele klus. De bewoners hebben daarom besloten om eerst de voortuin te laten aanleggen en het jaar daarna plannen te maken voor de achtertuin. In de voortuin is een lange strakke vijver met daarom heen veel beplanting een echte blikvanger geworden.

Zwembad in de achtertuin:

Een wens van de bewoners was een zwembad in de achtertuin. Het zwembad is in het tuinontwerp meegenomen. Na overeenstemming van het tuinontwerp en de offerte is eerst het grondwerk verricht en het zwembad gebouwd. Hierna kreeg stap voor stap de tuinaanleg vorm. U ziet een ruim gazon waar de kinderen graag op spelen, de voetbal goaltjes staan al klaar. Vanuit het huis komen de bewoners eerst op een terras van Oud Hollandse Schellevis tegels, dezelfde tegels komen achterin de tuin weer terug onder het Hillhout buitenverblijf.  De Living Modulair Excellent van Hillhout is helemaal achterin de tuin geplaatst. Een heerlijke schaduwplek waar de kinderen kunnen spelen en de ouders tot laat in de avond gezellig kunnen zitten. Zoals u ziet is onder de Rhododendrons boomschors aangebracht.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op