Hovenier Apeldoorn

Landelijke tuin Apeldoorn:

U ziet een landelijke tuin in Apeldoorn met zwembad. Het streven van Lensen hoveniers is een tuinontwerp dat het woon- en leefgenot helemaal compleet maakt. Bij de bouwplannen van dit huis in Apeldoorn werd meteen ook de hovenier ingeschakeld zodat het te realiseren zwembad kon worden opgenomen in het tuinontwerp. Een groot gazon past helemaal in deze landelijke tuin.

Beplantingsplan:

U ziet dat de grote groepen beplanting die door de hovenier zijn aangeplant, de sfeer van het huis en de tuin versterken. Bij een grote tuin is het van belang om een beplantingsplan te laten maken. Bij een grote tuin is regelmatig tuinonderhoud noodzakelijk, deze tuin wordt maandelijks onderhouden, lees hier meer over.

Welke tuinmeubels, waar plaatsen?

Als de tuin helemaal is aangelegd dan is het leuk om de tuinmeubels en andere accessoires te plaatsen. Zoek iets wat prettig zit en goed op de juiste plek in de tuin staat. De plaatst van tuinmeubels bepalen is niet altijd eenvoudig, u kunt de tuinmeubels mee laten tekenen in het tuinontwerp. Als u het zelf lastig vind, vraag dan advies. Om inspiratie op te doen kunt u kijken in de tuinen van Appeltern of op de webshop.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op