Terug naar Vijvertuinen

Tuinontwerp hovenier Renkum

Tuinontwerp Renkum:

Bij dit tuinontwerp in Renkum ziet u dat een achtertuin niet heel groot hoeft te zijn om een vijver te realiseren. De spiegelvijver is vanuit huis goed zichtbaar en is een echte blikvanger. Bij deze tuin is beplanting om de vijver bedacht, hierdoor is de verhouding tussen groen en verharding in balans. Door het plaatsen van een tuinhuis in de hoek is er een schaduw terras ontstaan. Dit is ook echt een plek voor de kinderen om even te chillen. Een tuinhuis is er in veel verschillende afmetingen, kijkt u ook eens op de pagina tuinhuis-overkapping voor meer info. Vaak krijgen wij de vraag is het nodig om voor een kleine achtertuin een tuinontwerp te laten maken? Dat is zeker goed om te doen, het laten maken van een tuinontwerp is een kleine investering, u gaat er namelijk jarenlang plezier aan beleven. Wanneer uw tuin volledig onder handen wordt genomen dan is dat een hele klus, dus een goede voorbereiding is noodzakelijk.

Hovenier Renkum:

Als hovenier komen wij veel in Renkum en omgeving, dit omdat Oosterbeek waar wij zijn gevestigd behoord tot de gemeente Renkum. Het is een mooie groene leefomgeving met veel uitdagingen in tuinen. Of uw tuin nu groot of klein is, soms is een deskundige blik wenselijk en noodzakelijk. Als hovenier in deze mooie gemeente leggen wij veel tuinen aan maar er worden ook dagelijks veel tuinen onderhouden. Wilt u meer informatie over tuinonderhoud klik dan hier.

Tuininspiratie:

Wist u dat u tuininspiratie kunt op doen in “De Tuinen van Appeltern”. U kunt ons ook volgen op Instagram, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op