Tuinrenovatie landelijke tuin

Tuinrenovatie:

U ziet op de foto’s een deel van een landelijke tuin in Wolfheze. De tuin rondom het huis is weelderig en er staan veel vaste planten. Een deel van de tuin wilden de bewoners graag veranderen, het oude kippenhok kon eruit, een tuinrenovatie dus. Er moest een nieuwe erfafscheiding komen, dat is een Kokowall erfafscheiding geworden zoals u ziet. Met daarvoor een pergola met  klimplanten zoals een Climatis.

Tuinhuis-overkapping:

Een wens was een overkapping of tuinhuis achterin de tuin, zodat de bewoners ook van de tuin kunnen genieten als het iets minder weer is. Er is door de hoveniers een Living Modulair Excellent Cabin geplaatst, met daaronder betontegels van Schellevis. Eén binnenzijde is door de tuinbezitter wit geschilderd.  Het pad erna toe loopt iets op en is bestraat met gebakken en getrommelde klinkers.

Moestuin:

Naast het klinkerpad zijn d.m.v. hardhouten planken, zes moestuinbakken gerealiseerd, met daarom heen boomschors. De bewoonster geniet van het zelf kweken van groente en door deze bakken is het te overzien en goed bij te houden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op