Voortuin Arnhem

Beplanting voortuin:

Een goed aangeplante en onderhouden voortuin is heel waardevol. U geniet er zelf elke dag van en ook de mensen uit uw buurt in Arnhem. Voor deze voortuin in Arnhem is een beplantingsplan gemaakt. De aangeplante Hydrangea macrophylla “blue” is een echte blikvanger. Vanuit de voorkamer hebben de bewoners zicht op de weelderige hortensia’s. Voor het raam zijn staptegels gerealiseerd zodat de bewoners goed bij de voorkant van hun woning kunnen komen.

Tuinonderhoud voortuin Arnhem:

Een goed aangelegde voortuin kost u niet heel veel tijd aan onderhoud. Natuurlijk alles wat groen is groeit en vraagt op zijn tijd aandacht, maar een mooie tuin is veel waard. Op de juiste tijd onderhoud verrichten, zoals snoeien is noodzakelijk om de tuin mooi te houden. Bepaal dus voordat u een ontwerp laat maken hoeveel tijd u aan de tuin wilt besteden. U kunt natuurlijk ook één of twee keer per jaar de hovenier inschakelen. Zie de pagina tuinonderhoud.

Tuininspiratie:

Op social media en internet kunt u vanaf uw computer veel tuininspiratie op doen. Kijkt u eens op onze Instagram pagina. Maar wilt u tuinen echt bekijken dan raden wij u een tuinbezoek aan, kent u de “Tuinen van Appeltern”? Hier kunt u meer dan 200 voorbeeldtuinen bekijken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op