Erfafscheiding

Welke erfafscheiding kiest u?

Een mooie erfafscheiding van uw tuin vergroot uw privacy en uw tuinplezier. Een erfafscheiding moet in harmonie zijn met uw tuin en de omgeving waar u woont. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten en materialen. Voordat u een keuze maakt is het belangrijk om u te oriënteren en te gaan praten met uw buren. Veel burenconflicten gaan over de erfafscheiding, betrek dus uw buren bij uw plannen en maak tijd voor gezamenlijk overleg. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw tuin. Een groene afscheiding, hout of schanskorf, wat spreekt u aan?

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud:

Bij het laten maken van een tuinontwerp is het belangrijk dat u voor uw zelf duidelijk heeft, welke afscheiding van uw tuin uw voorkeur heeft. In het maken van de offerte kunnen dan de juiste afmeting en kosten worden verwerkt.  Vraag u van te voren goed af hoeveel tijd u aan het tuinonderhoud wil gaan besteden. Een groene haag heeft onderhoud nodig een schanskorf niet.

Voor meer informatie over een kant en klaarhaag van Mobilane, klik hier.

Afbeeldingen van erfafscheidingen:

Hieronder ziet u verschillende voorbeelden van een erfafscheiding. Op de pagina tuinprojecten zie tu veel tuinfoto’s en afbeelding, klik hier. Ook kunt u eens kijken op Pinterest, dit is ook een bron van tuininspiratie, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op