026 33 33 134

Hovenier Gelderland

Hovenier in Gelderland:

Als hovenier midden in de provincie Gelderland leggen wij veel mooie tuinen aan. Wij werken vanuit Oosterbeek bij Arnhem. Hoe kiest u de hovenier die bij u past? Het begint met oriënteren, lezen en foto’s bekijken. Vervolgens neemt u contact op met de hovenier en zijn er gesprekken over uw tuin en tuinwensen.

Tuinontwerp:

Een goed tuinontwerp is de basis voor jarenlang tuinplezier. Zoals een goed huis niet gebouwd wordt zonder een bouwtekening, zo zijn ook voor het maken van een tuinontwerp de juiste afmetingen en randvoorwaarden van belang. Bekijkt u verschillende ontwerp voorbeelden.

Tuinonderhoud:

Veel tuinbezitters maken gebruik van een tuinonderhoud abonnement hierdoor wordt op het juiste moment het hele jaar door het juiste tuinonderhoud verricht. Vaak lukt het zelf niet om de tuin goed bij te houden door een drukke  baan, ziekte of ouderdom. Regelmatig het tuinonderhoud te laten verrichten door de hovenier is dan de perfecte oplossing, zodat u als tuinbezitter optimaal kunt genieten van uw tuin.

Wil jij werken als hovenier in Gelderland?

Solliciteren kan eenvoudig.

Wil jij een nieuwe uitdaging en werken als hovenier? Lensen hoveniers zoekt regelmatig nieuwe collega’s voor tuinonderhoud en tuinaanleg. Kijk voor meer informatie op de pagina: solliciteren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op