Hovenier Gelderland

Hovenier Gelderland:

Als hovenier midden in de provincie Gelderland leggen wij veel mooie tuinen aan. Wij werken vanuit Oosterbeek bij Arnhem. Hoe kiest u de hovenier die bij u past? Het begint met oriënteren, lezen en foto’s bekijken. Vervolgens neemt u contact op met de hovenier en zijn er gesprekken over uw tuin en tuinwensen. Lensen hoveniers in een betrouwbaar hoveniersbedrijf, wij komen gemaakte afspraken na en gaan voor kwaliteit. Hovenier Gelderland is een ruim begrip, maar wij werken vooral in de regio rondom Arnhem, zodat wij de reistijd en hierdoor de kosten beperkt kunnen houden.

Tuinontwerp Gelderland:

Een goed tuinontwerp is de basis voor jarenlang tuinplezier. Zoals een goed huis niet gebouwd wordt zonder een bouwtekening, zo zijn ook voor het maken van een tuinontwerp, de juiste afmetingen van belang. In Gelderland hebben we te maken met hoogte verschillen en verschillende grondsoorten. Maar voor elke tuin is een goed tuinontwerp te maken. Bekijkt u verschillende ontwerp voorbeelden.

Tuinonderhoud Gelderland:

Veel tuinbezitters maken gebruik van een tuinonderhoud abonnement hierdoor wordt op het juiste moment het hele jaar door het juiste tuinonderhoud verricht. Vaak lukt het zelf niet om de tuin goed bij te houden door een drukke  baan, ziekte of ouderdom. Regelmatig het tuinonderhoud te laten verrichten door de hovenier is dan de perfecte oplossing, zodat u als tuinbezitter optimaal kunt genieten van uw tuin.

Een belangrijk onderdeel van uw tuin is de beplanting. Planten zijn afhankelijk van een goede zorg en het weer. Dus op tijd de juiste hoeveelheid water geven is van groot belang.Heeft u een vraag over een plant of zoekt u de naam van een plant, klik dan hier.

Wil jij werken bij een hoveniersbedrijf in Gelderland?

Wil jij een nieuwe uitdaging en werken als hovenier? Lensen hoveniers zoekt regelmatig nieuwe collega’s voor tuinonderhoud en tuinaanleg. Het doel is een mooie tuin realiseren. Als hovenier kom je in de ochtend naar Oosterbeek waar vandaan je met een collega naar een tuin in de omgeving gaat.  Solliciteren kan eenvoudig! Kijk voor meer informatie op de pagina: solliciteren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op