Hovenier Wageningen

Wageningen hovenier:

U woont in Wageningen, heeft een tuin en zoekt een hovenier of tuinman, dan bent u bij Lensen hoveniers aan het juiste adres. U wilt een tuin die perfect bij u past, laat uw tuin dan onze zorg zijn. Als hovenier werken wij veel in Wageningen en omgeving. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, overleggen wij met u uw tuinwensen. Daarna brengen wij een bezoek aan uw tuin om deze te bekijken. Vervolgens maken wij een duidelijke offerte voor u, zodat u weet wat de kosten voor uw tuin zijn.

Grote of kleine tuin:

Lensen hoveniers werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Een grote of juist kleine tuin, dat maakt niet uit. Heeft u een natuurlijke tuin, een bostuin of juist een moderne tuin? De vakbekwame hovenier maakt elke tuin op orde. Vanuit Oosterbeek rijden de hoveniers van maandag t/m vrijdag naar de verschillende tuinen toe. De hoveniers hebben jarenlange ervaring en passie voor tuinen. De hoveniers zijn allemaal vakbekwaam en weten van aanpakken. Door op tijd hulp in te schakelen voor uw tuin groeit het tuinonderhoud u niet boven het hoofd en blijft u plezier behouden aan uw tuin.

Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud:

Voor meer informatie over tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud kunt op de deze website verder lezen. Op elke pagina geven we informatie. Op deze website staan veel mooie projectfoto’s om u een idee te geven van de tuinen die wij hebben gerealiseerd en/of onderhouden, kijk hier. Ook kunt u kijken op Instagram, klik hier of Pinterest, klik hier.

Tuininspiratie kunt u ook opdoen in “De Tuinen van Appeltern”, meer dan 200 voorbeeldtuinen zijn daar te bezichtigen. Klik hier voor meer informatie. Het is een echt dagje uit voor elke tuinliefhebber. Appeltern is een half uurtje rijden vanuit Wageningen. Wat een geluk dat u in een mooie groene omgeving woont, waar u elke dag kunt geniet van alles wat groeit en bloeit!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op