Hovenier Wageningen

Wageningen, u zoekt een hovenier?:

U woont in Wageningen, heeft een tuin en zoekt een hovenier of tuinman, dan bent u bij Lensen hoveniers aan het juiste adres. U wilt een tuin die perfect bij u past, laat uw tuin dan onze zorg zijn. Als hovenier werken wij veel in Wageningen en omgeving. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, overleggen wij met u uw tuinwensen. Daarna brengen wij een bezoek aan uw tuin om deze te bekijken. Vervolgens maken wij een duidelijke offerte voor u, zodat u weet wat de kosten voor uw tuin zijn.

Grote of kleine tuin:

Lensen hoveniers werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Een grote of juist kleine tuin, dat maakt niet uit. De vakbekwame hovenier maakt elke tuin op orde. Vanuit Oosterbeek rijden de hoveniers van maandag t/m vrijdag naar de verschillende tuinen toe. De hoveniers hebben jarenlange ervaring en passie voor tuinen. De hoveniers zijn allemaal vakbekwaam.

Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud:

Voor meer informatie over tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud kunt op de deze website verder lezen. Of u belt: 026 Р3333134 om over uw tuin te praten.

Tuininspiratie kunt u ook opdoen in “De Tuinen van Appeltern”, meer dan 200 voorbeeldtuinen zijn daar te bezichtigen. Klik hier voor meer info.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op