Hovenier Arnhem

Hovenier, tuinman Arnhem:

U woont in Arnhem en zoekt een hovenier of tuinman, dan bent u bij Lensen hoveniers aan het juiste adres. U wilt een tuin die perfect bij u past, laat uw tuin dan onze zorg zijn. Als hovenier werken wij veel in Arnhem en omgeving. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, bespreken wij uw tuinwensen. Aan de hand van deze informatie overleggen wij met u de mogelijkheden afhankelijk van uw wensen. Wij maken een afspraak met u in uw tuin of u komt met foto’s en de tekening/plattegrond van uw perceel bij ons.  In het gesprek wordt dan duidelijk of het maken van een tuinontwerp nodig is. Vervolgens maken wij een duidelijke offerte voor u, zodat u weet wat de kosten voor uw tuin zijn. Voor elk budget zijn er mogelijkheden, natuurlijk is dit afhankelijk van de materialen die u kiest.

Hoveniersbedrijf Arnhem:

Lensen hoveniers is het hoveniersbedrijf voor de regio Arnhem en werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Een grote of juist kleine tuin, dat maakt niet uit. De vakbekwame hovenier maakt elke tuin op orde. Vanuit Oosterbeek rijden er dagelijks zes bussen naar de verschillende tuinen toe. De tuinmannen en tuinvrouw kennen hun vak, ze werken deskundig en efficiënt. U kunt na een bezoek van de hoveniers weer genieten van uw tuin en het buitenleven.

Tuinen:

Een passie voor tuinen daar is het allemaal mee begonnen. Lensen hoveniers heeft jaren ervaring in tuinen. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud.  Door de vele jaren ervaring is er veel kennis. In de omgeving van Arnhem zien we veel tuinen met hoogteverschillen, door een deskundige aanpak weten de hoveniers elk hoogteverschil te overbruggen. Met als resultaat een zo ruimtelijk mogelijke tuin. Bekijkt u de vele tuinfoto’s op deze website eens om inspiratie op te doen.

Heeft u tuinvragen dan kunt u ons bellen: 026 – 3333134, of mailen: info@lensenhoveniers.nl 

Kijkt u ook eens op onze Instagram pagina voor tuininspiratie, klik hier.

Tuininspiratie;

Welke hovenier kiest u? Welke bestrating en beplanting kiest u? Welk budget gaat u uitgeven? Iedereen die de tuin wil veranderen en/of opnieuw wil laten aanleggen heeft vragen. Om tuininspiratie op te doen raden wij u aan eens te gaan kijken in De Tuinen van Appeltern. Voor meer info klik hier.

Solliciteren als hovenier;

Ben jij hovenier en wil jij een nieuwe uitdaging? Solliciteren kan eenvoudig, kijk of er een vacature beschikbaar is, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op

Hovenier in Arnhem?