026 33 33 134

Hovenier Arnhem

Op zoek naar een hovenier in Arnhem?

U woont in Arnhem en zoekt een hovenier of tuinman, dan bent u bij Lensen hoveniers aan het juiste adres. U wilt een tuin die perfect bij u past, laat uw tuin dan onze zorg zijn. Als hovenier werken wij veel in Arnhem en omgeving. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, bespreken wij uw tuinwensen. Aan de hand van deze informatie overleggen wij met u de mogelijkheden. Vervolgens maken wij een duidelijke offerte voor u, zodat u weet wat de kosten voor uw tuin zijn.

Voor particulieren en bedrijven:

Lensen hoveniers werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Een grote of juist kleine tuin, dat maakt niet uit. De vakbekwame hovenier maakt elke tuin op orde. Vanuit Oosterbeek rijden er dagelijks zes bussen naar de verschillende tuinen toe.

Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Lensen hoveniers heeft meer dan 25 jaar ervaring in tuinen. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Bekijkt u de vele tuinfoto’s op deze website eens om inspiratie op te doen. Heeft u tuinvragen dan kunt u ons bellen: 026 – 3333134, of mailen: info@lensenhoveniers.nl

Tuininspiratie;

Welke hovenier kiest u? Welke bestrating en beplanting kiest u? Welk budget gaat u uitgeven? Iedereen die de tuin wil veranderen en/of opnieuw wil laten aanleggen heeft vragen. Om tuininspiratie op te doen raden wij u aan eens te gaan kijken in De Tuinen van Appeltern.

Solliciteren als hovenier;

Ben jij hovenier en wil jij een nieuwe uitdaging? Solliciteren kan eenvoudig, kijk of er een vacature beschikbaar is, klik hier.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op

Hovenier in Arnhem?