Achtertuin aan het water

Achtertuin aan het water.

Je ziet op de tuinfoto’s een achtertuin aan het water bij een nieuwbouwhuis in Arnhem. De sierbestrating is  gerealiseerd door het leggen van betonklinkers en een terras van betontegels. Naast het tegelterras waar een mooie eettafel op staat, is een stukje gazon met daarop 2 platanen. Vanaf het terras kom je via de houten trap op het vlonderterras aan het water.

Beplanting achtertuin:

Beplanting geeft sfeer aan de tuin! Heel leuk zijn de siergrassen tussen het boven- en onderterras. Tussen de voor- en achtertuin staat een trampoline voor de kinderen. Deze trampoline wordt aan het zicht onttrokken door de aangeplante klimop. Door de groene erfafscheiding en de beplanting in de verschillende grote plantenbakken is het een heel gezellige groene achtertuin.

Tuininspiratie:

Bekijk ook de andere tuinfoto’s op deze website of bekijk onze Pinterest pagina voor tuininspiratie, klik hier. Wil je meer informatie over het maken van een tuinontwerp, klik dan hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op