Achtertuin met tuinhuis

Achtertuin met tuinhuis.

Een tuinhuis of overkapping in de tuin is al een aantal jaren populair. Bij deze achtertuin is een tuinhuis met een glazen schuifwand geplaatst. Het is een robuuste en comfortabele plek geworden, die de tuineigenaren voor veel doeleinden kunnen gaan gebruiken. Vanuit het tuinhuis kijk je heel anders naar de tuin en het huis. De Ceramische zandkleurige tegels in het tuinhuis zijn hetzelfde als van het terras. Zoals op de foto’s te zien moet het tuinhuis nog worden ingericht, maar aan de achterwand is een grote spiegel bevestigd die het beeld van de tuin vergroot. De sierbomen zijn blijven staan maar de meeste beplanting moet nog worden aangeplant, dit doen de tuineigenaren zelf. Je ziet nu goed de mooie golvende lijn van de linker border. In het gras zijn ronde Ceramische stapstenen gerealiseerd.

Tuinhuis of overkapping.

Hoe groot een tuinhuis of overkapping kan en mag worden is verstandig om eerst uit te zoeken. Een tuinhuis moet een aanvulling zijn en niet te dominant aanwezig zijn in de tuin, het is goed om hier rekening mee te houden bij het laten maken van een tuinontwerp. Verder is er natuurlijk de vraag belangrijk wat u mooi vindt en wat u aanspreekt. Bekijk hiervoor de verschillende voorbeelden op onze website, klik hier. Ook is het leuk om inspiratie op te doen op Pinterest, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op