026 33 33 134

Tuinhuis-overkapping

Een nieuwe overkapping of tuinhuisje:

Een buitenverblijf in de tuin heeft vele namen; overkapping, tuinhuis, tuinverblijf, buitenkamer enz. De naam is niet zo belangrijk, waar het om gaat, is dat u zo vaak mogelijk in elk seizoen in de tuin wilt zitten. Een overkapping geeft schaduw, beschermt u tegen regen en geeft veel sfeer aan uw tuin. Het biedt veel extra mogelijkheden; het is een gezellige plek voor een kinderfeestje en u kunt met vrienden tot ’s avonds laat buiten eten. Een groot voordeel is dat de tuinmeubels in de winter onder de overkapping kunnen blijven staan. Zo gaat u ook in de winter makkelijker even in de tuin zitten en het scheelt u bergruimte in de schuur.

Tuinontwerp en tuinaanleg:

Net als met tuinmeubels zijn tuinhuisje te krijgen in veel verschillende soorten en maten. Vraag u allereerst af, waar u het tuinhuisje voor gaat gebruiken. Staat erin uw tuin al een bestaand tuinhuis of moet er een nieuwe komen? Als de antwoorden op uw vragen duidelijk zijn, dan kunnen we het tuinhuis verwerken in het tuinontwerp. Met de tuinaanleg kan dan het door u uitgekozen tuinhuis worden gebouwd op de in het tuinontwerp afgesproken plek.

Lensen hoveniers maakt gebruik van overkappingen en tuinhuisjes van Woodvision-Hillhout. Maar informatie over Woodvision, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op