Achtertuin Renkum

Achtertuin in Renkum:

De bewoners van deze achtertuin in Renkum hebben een tuin aan laten leggen die een verlengstuk van hun huis is geworden. Een achtertuin met veel zit mogelijkheden en niet te veel tuinonderhoud. Na de tuinaanleg is er d.m.v. beplanting, tuinmeubels en tuinaccessoires veel sfeer ontstaan. Door de tuin overkapping (bushalte noemen de bewoners het) kan men ook als er een bui valt rustig buiten blijven zitten. U ziet meer informatie over tuinhuisjes en overkappingen op de pagina hier over.

Door de juiste afstemming van groene beplanting en verharding is he teen duurzame tuin geworden. Het tuinonderhoud is goed te overzien en kunnen de bewoners zelf goed bijhouden.

Beplanting:

Welke beplanting u kiest voor uw tuin heeft natuurlijk te maken met uw persoonlijke voorkeur. Maar kiest u vooral voor grote groepen dezelfde planten, dit geeft rust en eenheid zoals u op de tuinfoto’s ziet. Een beplantingsplan laten maken kan verstandig zijn. We zien de laatste jaren dat het klimaat veranderd. Soms heftige buien afgewisseld met periodes van extreem warm weer. De beplanting in uw tuin heeft in het groeiseizoen voldoende vocht nodig, houd hier rekening mee bij de keuze van de beplanting. Een druppelslang aanleggen bij de beplanting kan een goede oplossing zijn. Om u te oriënteren welke beplanting u aanspreekt kunt u ook eens op onze Pinterest pagina kijken, klik hier.

Tuinplan  en tuinaanleg achtertuin:

Zeer deskundig advies (creatieve tekening, die bij ons paste). Strakke planning en goed georganiseerd. Uitstekende medewerkers, die bovendien behalve zeer deskundig ook prettig in de omgang waren. Resumerend: het hele proces van tekening/advies naar uitvoering en afwerking is naar onze volle tevredenheid verlopen. Complimenten!

Gerda en Rik, Renkum

Duurzame groene achtertuin

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op