Tuin met kleine vijver

Kleine vijver:

In deze tuin in Arnhem is een kleine vijver gerealiseerd. Een vijver brengt leven in je tuin. In een mooie, natuurlijke vijver voelen kikkers zich thuis, maar ook libellen en waterkevers houden wel van water! Alle levende organismen die aangetrokken worden door het water en de waterplanten, zijn bovendien ook weer nuttig voor de bloemen en planten in je tuin. Bovendien is het geluid van stromend water dat uit het koperen waterpijpje komt rustgevend, en zorgen de waterplanten voor een mooie groene uitstraling. Een vijver geeft daarom echt meerwaarde aan uw tuin!  Ziet u zichzelf al zitten op het uitnodigende terras, genietend van een dansend libellen-paartje?

Hoogteverschil:

Het hoogteverschil in deze tuin is ondervangen door een stapelmuur van tufsteenblokken. De tuintrap is gemaakt van Schellevis traptreden. Vanaf de trap zijn Schellevis staptegels in het gazon aangelegd. Het ruime gazon is prettig voor de kinderen om lekker op te spelen. Voor tuinfoto’s van een ander project met staptegels in het gazon, klik hier. Leuk is het om ter inspiratie ook de tuinfoto’s op Instagram te bekijken, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op