Landelijke leeftuin

Landelijke leeftuin Oosterbeek.

Tuinontwerp en tuinaanleg van een grote landelijke leeftuin bij een moderne vrijstaande woning in Oosterbeek. U ziet foto’s van de tuinaanleg en het eindresultaat vlak na de aanleg. Aan verschillende kanten van het huis zijn royale Schellevis staptegels gerealiseerd in combinatie met half-verharding en/of gazon. Bij het pad naar de voordeur zijn grote Steeneiken aangeplant met daaronder Inlite grondspots. De siergrassen ernaast zorgen voor een speels effect in contrast met de grote Schellevis tegels van 200 x 100.

Gazon en beplanting.

Bij een grote landelijke leeftuin hoort een ruim gazon. Door de robotmaaier ziet het gazon er altijd keurig uit. Bij het terras zijn plantenborders met verschillende groepen beplanting aangeplant. Door de aangebrachte druppelslangen krijgen de planten voldoende water. Helemaal achter in de tuin is de moestuin gemaakt. Om een andere landelijke tuin te bekijken, klik hier. Meer tuinfoto’s bekijken kan ook op onze Instagram pagina, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op