Kleine groene achtertuin

Renovatie kleine achtertuin

Rondom deze kleine groene achtertuin stond een taxushaag die aan vervanging toe was, ook de schuttingpoort moest worden vernieuwd. Er is een nieuwe erfafscheiding geplaatst van schuttingschermen in combinatie met een kant en klaar haag. Het is een Euonymushaag (Kardinaalsmuts) van Mobilane. De Euonymushaag groeit minder snel dan de Hederahaag. De haag 1 keer per jaar snoeien is voldoende. De Euonymushaag kan in iedere grondsoort worden aangeplant. De schuttingpoort in deze achtertuin is gelijk met de schutting vervangen.

Beplanting groene achtertuin

De beplanting in deze achtertuin staat al langer, het is een groene tuin met gevarieerde beplanting. Je ziet een mooi rozenperk, waar zo af en toe nog een nieuwe roos wordt bij geplant door de tuinbezitter. Op de schuur zijn Bees en Butterflies matten op het dak gelegd, door het groene dak valt de schuur helemaal niet op. Aan de muur van de schuur hangt een bijenhotel. Deze kleine achtertuin heeft veel leuke details zoals de cortenstalen borderrand en verlichting. Het tuinonderhoud wordt erg goed bijgehouden! Wil je ook tuinonderhoud laten uitvoeren door de hovenier? Dat kan: meer informatie lees je hier. Informatie over tuinplanten kun je lezen in de plantenencyclopedie van Appeltern, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op