Hovenier Heteren

Renovatie achtertuin Heteren:

Lensen hoveniers was in Heteren voor de renovatie van deze achtertuin. De eigenaar is zelf tuinontwerper en schakeldeĀ de hovenier in voor het veranderen van zijn achtertuin. Zoals u ziet is het een sfeervolle tuin met bijzondere details; zoals de op maat gemaakte schanskorven. De verschillende tinten grijs in combinatie met de goed gekozen beplanting maken het een hele levendige tuin. Vanuit het huis heeft de tuineigenaar mooi uitzicht op de vijver. Zo is deze achtertuin in Heteren een blikvanger in elk tijd van het jaar.

Beplanting achtertuin

De juiste beplanting kiezen op de juiste plaats in de tuin is voor veel tuineigenaren lastig. De eigenaar van deze achtertuin in Heteren heeft de beplanting heel goed gekozen. U ziet veel roze en paars tinten en meerdere grote groepen beplanting bij elkaar. Wilt u hulp bij het bepalen van de beplanting? Dat kan natuurlijk, er kan zo nodig een beplantingsplan voor uw tuin worden gemaakt. Bekijkt u ook eens deze voortuin.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op