Hovenier Velp

Hovenier Velp:

Hovenier Velp gezocht? Velp is een prachtige groene woonomgeving, waar de hoveniers van Lensen veel werken. U bezoekt onze website omdat u tuininspiratie zoekt, u wilt een nieuwe tuin laten aanleggen of een bestaande tuin veranderen. Het begint met oriënteren, dit kan op veel manieren. U kunt tuinen van vrienden en collega’s bekijken, u kunt tuinfoto’s op internet bekijken. Maar wist u dat u ook heel veel tuinen kunt bekijken in “de Tuinen van Appeltern”? Klik hier voor meer informatie. Ook is het leuk om onze Pinterest pagina te bezoeken, klik dan hier.

Tuinontwerp Velp:

Na heel veel ideeën, begint het proces om de ideeën te verwerken in een tuinontwerp. Dan wordt het tijd, om met de hovenier om de tafel te gaan zitten. De hovenier bespreekt de kosten voor het maken van een tuinontwerp met u.  De kosten van het tuinontwerp zijn afhankelijk van de grote van uw tuin. U bespreekt uw wensen en aan de hand van dit gesprek bepaalt u of u een tuinontwerp wilt laat maken.

Hovenier Velp Tuinaanleg:

Als er een tuinontwerp is gemaakt met een bijbehorende offerte dan kunt u beslissen om uw tuin te laten aanleggen door de hovenier. De tuinaanleg laten uitvoeren door een vakman is erg belangrijk voor een mooie tuin. Het begint met de basis, de bodem en grond. Daarna volgt stap voor stap de opbouw van uw tuin. Het uiteindelijke resultaat is altijd een heerlijk moment, want dan kunt u gaan genieten van uw tuin! Bekijkt u het resultaat van andere tuinen, door hier te klikken.

Tuinonderhoud:

Tuinonderhoud is erg belangrijk voor elke tuin, klein of groot dat maakt niet uit. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin mooi blijft en u er lang van kunt blijven genieten. Helemaal niets doen in een tuin is eigenlijk geen optie. Wilt u het tuinonderhoud laten doen, neem dan contact op met de hovenier. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op