Kleine tuin Arnhem

Tuinaanleg kleine tuin Arnhem

Bij dit huis in Arnhem is aan het huis een serre geplaatst. Dit betekende dat er aanpassingen aan de tuin nodig waren. Door Joost Lensen is een tuinontwerp gemaakt zodat inzichtelijk werd wat mogelijk was in de tuin. Zoals in het tuinontwerp is te zien, is er door het gebruik van de juiste materialen en beplanting een sfeervolle achtertuin ontstaan met een ruime zithoek.

Sierbestrating achtertuin Arnhem

De sierbestrating bestaat uit keramische tegels en gebakken en getrommelde waalformaat klinkers. Door deze afwisseling in de sierbestrating ziet het er heel anders uit dan dat je alleen tegels zou gebruiken. De klinkers doorbreken het straatwerk. De verhoogde plantenborder en pergola geven de tuin een extra dimensie en sfeer. Voldoende groen is een vereiste, zowel in de plantenbak als tegen de pergola aan.

Meer tuininspiratie en tuinidee├źn:

Andere voorbeelden van kleine tuinen, voortuinen en achtertuinen ziet u op onze website, klik hier. Leuk is om tuininspiratie online op te doen kijk op Pinterest of Instagram.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op