Moderne groene tuin Arnhem

Modern huis met groene tuin:

Bij een modern huis in Arnhem is een moderne groene tuin gerealiseerd. De basis zoals de erfafscheiding was al aanwezig in deze tuin. Er is een nieuw terras aangelegd van Schellevis tegels, gelijk aan de schuifpui van het huis. De Taxus ernaast, tussen het pad en het terras, geeft prettige beschutting. Zoals u op de foto kunt zien ligt het terras iets hoger dan het gazon.

Het hele jaar een groene tuin:

De wens van de bewoners is dat ze vanuit het huis het hele jaar zicht hebben op een groene tuin. Tussen het huis en de erfafscheiding is daarom een lange bak van Cortenstaal geplaatst met twee Steeneiken en Liriope. Zowel de Steeneiken als de Liriope blijven het hele jaar groen. De bak van Cortenstaal past erg goed bij de uitstraling van het huis. Dezelfde bak zien we terug langs het pad naast de schuur, maar dan met Lavendel erin. De beuken rondom de trampoline waren al eerder door de bewoners gerealiseerd. Vanaf binnen is er hierdoor niet direct zicht op de trampoline.

Speelplek voor de kinderen:

De tuin biedt voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. Er is een ruim speelgazon, een trampoline en ruimte voor een zwembadje. Om te chillen kunnen de kinderen uitrusten in de hangmat. Bekijk ook een andere kindvriendelijke tuin, klik hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op