Kindvriendelijke tuin

Een kindvriendelijke tuin:

Een natuurlijke kindvriendelijke tuin kan ook prima bij een nieuwbouwhuis zoals u op de foto’s kunt zien. Vanuit het huis komen de bewoners op het terras met aansluitend een ruim speelgazon voor de kinderen. In de linkerhoek van de tuin is speelruimte voor de kinderen in het tuinontwerp opgenomen. De kastanje houten palen versterken het natuurlijke effect. Aan de haken kunnen wisselend verschillende speelattributen worden gehangen. U ziet nu een grote schommel en een hangmat met daaronder boomschors. Heel leuk is ook de houtenbank met de boom erin, die op maat is gemaakt. De kinderen spelen en zitten veel op deze bank.

Moestuin:

Kinderen van de lagere schoolleeftijd kunnen erg genieten van zelf iets verbouwen, een moestuin geeft dan ook veel plezier. Laat de kinderen beginnen met makkelijke plantjes met snel resultaat zoals aardbeien, bieslook, wortels enzovoort. In deze tuin is de moestuin in een iets verhoogde bak gerealiseerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud van uw tuin? De mensen van Lensen geven uw graag antwoord op uw tuinvragen. Maak een afspraak.

026 33 33 134

info@lensenhoveniers.nl

Neem contact op